Termeni și condiții

Termenii „www.millefiori-online.ro”, „magazinul virtual”, „site-ul”, „MILLEFIORI „, “MILLEFIORI ROMANIA” „noi”, „firma” fac referire in cele ce urmeaza la firma MILLEFIORI SRL si serviciile sale oferite prin magazinul virtual www.millefiori-online.ro

 

Termenul de „utilizator” face referire la toate persoanele fizice sau juridice care acceseaza magazinul virtual www.millefiori-online.ro


 

Firma S.C. BNA SERVMAN CONSULT S.R.L. care detine si gestioneaza magazinul virtual www.millefiori-online.ro, are sediul in Arad , Str. Adam M. Guttenbrunn, nr. 72, si este inregistrata la Registrul Comertului Arad sub nr. J2/235/2018 cod unic de inregistrare CUI 38880646 Date de contact: tel. 0722 290 509 sau folosind formularul de contact din pagina web.

 

Contractul de utilizare a magazinului virtual www.millefiori-online.ro

Utilizarea magazinului virtual www.millefiori-online.ro implica automat din partea oricarui utilizator, a acceptarii termenilor si conditiilor din prezentul document, document ce poate fi revizuit oricand prin actualizarea acestei pagini, de aceea va recomandam sa vizitati periodic aceasta pagina. Acest document va obliga legal.
Mentionam ca activitatea de comert electronic prestata prin intermediul magazinului virtual www.millefiori-online.ro respecta in totalitate legislatia romana in vigoare.

Inregistrarea utilizatorilor, securitatea datelor

Folosirea unora dintre serviciile oferite de magazinul virtual www.millefiori-online.ro, implica din partea utilizatorilor:
• furnizarea de date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum sunt cerute in formularul de inregistrare al magazinului virtual
• actualizarea acestor date de inregistrare de cate ori este cazul, pentru a fi adevarate, exacte si complete.
 

Furnizarea de date inexacte sau false implica suspendarea contului si a posibilitatii crearii altui cont in magazinul virtual www.millefiori-online.ro

In momentul inregistrarii in magazinul virtual, vi se cer anumite informatii personale, inclusiv o adresa de e-mail valida. Adresa de e-mail este necesara pentru autentificarea contului de utilizator, la aceasta adresa utilizatorul va fi solicitat sa activeze calitatea de membru in magazinul virtual.

www.millefiori-online.ro nu va divulga tertilor datele personale ale utilizatorilor inscrisi in magazinul virtual, fara acordul utilizatorului (nume si prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa postala), cu exceptia cazurilor prevazute de lege. www.millefiori-online.ro isi rezerva dreptul de a furniza anumite servicii catre un tert, bazandu-se pe datele mentionate in formularul utilizatorului de inscriere in magazinul virtual (ex. date statistice).

Utilizatorul se face raspunzator de nerespectarea confidentialitatii asupra informatiilor de inscriere in magazinul virtual (in special numele de utilizator si parola) si de asemenea pentru utilizarea inregistrarii personale, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia utilizatorului.

Utilizatorul este de acord sa sesizeze orice utilizare neautorizata a contului personal in magazinul virtual www.millefiori-online.ro. De asemenea utilizatorul este de acord sa foloseasca butonul de iesire din cont (Log out) de oricate ori doreste sa paraseasca sectiunea personala din magazinul virtual.

 

Pentru pagubele morale sau materiale provocate de nerespectarea prevederilor anterioare, www.millefiori-online.ro nu se face responsabil.

www.millefiori-online.ro va bloca, daca va crede de cuviinta, utilizarea serviciilor magazinului virtual pentru anumiti utilizatori care nu respecta prevederile acestui act.

www.millefiori-online.ro nu se face raspunzatoare in fata utilizatorului sau a unei terte parti in orice mod, pentru blocare si/sau stergerea contului de acces in magazinul virtual.

Serviciul nostru include comunicari cu caracter administrativ si comercial care va vor fi trimise in momentul in care decideti sa va inregistrati ca utilizator.

 

Obligatiile utilizatorului

Utilizand magazinul virtual www.millefiori-online.ro, sunteti obligati sa respectati urmatoarele puncte, fiind direct responsabili de actiunile realizate in cadrul magazinului virtual si urmarile acestora:
• sa nu publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica
• sa nu folositi informatiile din acest magazin virtual in scop comercial, doar personal
• sa nu folositi programe cu intentia de a distruge sisteme informatice sau informatii
• sa nu folositi materialele de pe acest site, fara acordul scris al proprietarului.

 

Precizari legale

Imaginile produselor din magazin sunt cu titlu de prezentare si nu reprezinta o obligatie contractuala din partea noastra. Acestea pot diferi cate o data fata de produsul ce-l prezinta, in functie de furnizorii cu care lucram.

 

Drepturile asupra produselor si materialelor inscrise in magazinul virtual

Vizualizarea si utilizarea datelor inscrise in magazin virtual sunt permise doar pentru uzul personal al utilizatorului. Distribuirea sau compilarea si recompilarea sub orice forma sau folosirea acestor materiale in scopuri publicitare sau comerciale este strict interzisa, aceasta intrand sub incidenta legii drepturilor de autor.

Continutul magazinului virtual, incluzand texte, grafica, imagini, soft si a celorlalte materiale incluse aici, sunt protejate de legea dreptului de autor si este proprietatea www.millefiori-online.ro. Nici un material/produs de pe acest site nu poate fii reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara a firmei S.C. BNA SERVMAN CONSULT S.R.L.

Accesul in contul de administare sau pe contul de pe serverul unde este gazduit acest magazin virtual, de catre orice utilizator neautorizat, este strict interzis, aceasta constituind infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare.

Toate numele, marcile, logourile si designul sunt proprietatea SC Millefiori SRL sau a partenerilor sai.


 

Promotii si concursuri

Regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam sunt stabilite de catre societatea noastra, S.C. BNA SERVMAN CONSULT S.R.L.. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu.

Participarea la aceste concursuri este voluntara si utilizatorii pot opta daca doresc sau nu sa participe. Informatiile solicitate pot include date de contact (nume, adresa, numar de telefon). Aceste date vor fi utilizate pentru instiintarea participantilor referitor la concurs. Noi utilizam serviciile unor terti pentru a alege castigatorii concursurilor.

De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.

Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

 

Garantie

Toate produsele comercializate prin www.millefiori-online.ro beneficiaza de garantie. Garantia se acorda conform prevederilor Legii449/2003 precum si a celorlalte acte normative incidente in materie: HG 457/2003 – republicata, HG 982/2007.

Termenul de garantie decurge de la data emiterii facturii sau a bonului de casa. Cumparatorului i se garanteaza ca in cazul defectarii in conditii normale de utilizare, pe durata perioadei de garantie, produsul va fii reparat gratuit sau va fii inlocuit cu un articol identic. Conditiile complete de acordare a garantiei se gasesc in talonul de autenticitate/garantie ce insoteste fiecare produs.

 

Conditii de returnare

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati din cadrul magazinului virtual. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Conform legislatiei romanesti , in Art. 4,b Cap. 1, Ordonanta nr. 130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta se prevede: “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.”

Clientii www.millefiori-online.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind orice serviciu de curierat. S.C. BNA SERVMAN CONSULT S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.

Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

 

Legaturi catre alti furnizori de informatii sau servicii

Site-ul www.millefiori-online.ro poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece www.millefiori-online.ro nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca www.millefiori-online.ro nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabila pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse.

Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca www.millefiori-online.ro nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.

 

Limitarea responsabilitatii

www.millefiori-online.ro nu va putea fi facut responsabil de nici un fel de pagube directe, indirecte, speciale, punitive, exemplare sau de consecinta de orice fel care deriva din accesarea sau utilizarea website-ului sau a oricaror informatii din continutul acestuia, inclusiv pierderea profitului sau altele similare, cu bunastiinta sau nu, din cauza incalcarii contractului, vatamare (inclusiv din neglijenta), responsabilitate asupra produsului respectiv, chiar daca posibilitatea survenirii unor asemenea daune a fost anuntata dinainte. Acestea ar putea fi cauzate de urmatoarele (dar nu numai):

• imposibilitatea accesarii serviciilor magazinului virtual
• actiuni sau declaratii a oricaror terte parti despre magazinul virtual
• acces neautorizat sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului

 

Serviciile magazinului virtual sunt oferite „asa cum sunt” sau „asa cum sunt disponibile” si accesarea acestora se face pe proprie raspundere.

www.millefiori-online.ro nu ofera nici o garantie ca:

• serviciile vor fi neintrerupte, sigure sau fara erori (exceptand aici securizarea tranzactiei online care este sigura)
• serviciile vor indeplini total cerintele utilizatorului
• eventualele erori de programare vor fi remediate

Informatiile, produsele si serviciile publicate pe site pot contine inadvertente sau greseli de tipar. Aceste informatii sunt schimbate periodic. SC Millefiori SRL poate aduce imbunatatiri si/sau poate modifica site-ul in orice moment.

 

Specificatii finale

Prevederile continute in prezentul document reprezinta un acord incheiat intre utilizator si www.millefiori-online.ro. Daca vreuna din prevederi este invalida din punct de vedere legal, aceasta invaliditate nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi.

Aceste conditii prezente in document pot fi modificate de S.C. BNA SERVMAN CONSULT S.R.L., proprietara www.millefiori-online.ro oricand considera necesar, fara a fi obligata sa anunte utilizatorii prin vreun mijloc. Daca este necesar sa utilizam informatii personale in alt mod decat cele specificate mai sus, utilizatorii vor fi instiintati prin publicarea pe site timp de 30 de zile

Regulamentul si relatiile dintre utilizatori si www.millefiori-online.ro vor fi guvernate de legile in vigoare in Romania.

Livrarea produselor:

Produsele se livreaza prin firma de curierat rapid in 48 -72 de ore de la confirmarea comenzii, sau in 2-4 zile lucratoare, in functie de ora sau ziua din saptamana la care a fost transmisa comanda.

In cazul in care produsul comandat nu este disponibil pe stoc sau in cazul sarbatorilor legale termenul de livrare va fi confirmat telefonic, de catre un reprezentant Millefiori.

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii.

Daca aveti nelamuriri referitoare la cele de mai sus, ne puteti contacta prin email.


 

 

 Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica cookies si sa confirmati ca ati citit si sunteti de acord si cu Politica de confidentialitate a datelor.